Prima ședință a PSD după demisia lui Ilie Sârbu: Social-democrații dau asigurări că nu va fi nicio evaluare a miniștrilor (VIDEO)

Prima ședință a PSD după demisia lui Ilie Sârbu: Social-democrații dau asigurări că nu va fi nicio evaluare a miniștrilor (VIDEO)

Nu va fi nicio evaluare de miniştri. Sunt asigurările date de social democraţi, care se adună la luni dimineață în prima şedinţă după ce Ilie Sârbu a anunţat că demisionează din PSD şi de la şefia senatorilor. Prezentă la discuţii, Rovana Plumb a declarat că nu vor avea loc evaluări ale membrilor Executivului. Lucru susţinut şi de Teodorovici care spune că nu e vizat, informează B1 TV.

Întrebată dacă la întâlnirea din Delta Dunării au existat reproșuri din partea premierului Victor Ponta la adresa miniștrilor sau dacă acesta a anunțat vreo intenție de a face schimbări în echipa guvernamentală, Rovana Plumb a negat.

”Nu, am discutat numai despre prioritațile pentru perioada următoare în ceea ce privește proiectele guvernamentale”, a spus ministrul Muncii.

În legătură cu afirmațiile lui Liviu Dragnea, potrivit cărora Eugen Teodorovici ar trebui reevaluat din punctul de vedere al comunicării, ministrul Finanțelor a declarat luni: ”N-a spus asta. Eu ştiu cu totul altceva. Aşa am înţeles. Poate s-a greşit. (…) E foarte bine să se facă evaluare la miniştri, e foarte bine normal. Nu-mi evaluez eu activitatea, mi-o evaluează cei care m-au mi-au dat mie încredere aici”, spus Teodorovici la sosirea la ședința PSD.

Eugen Teodorovici: Nu va fi nicio reevaluare a miniștrilor

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`