Președintele PSD Bistrița-Năsăud: Liberalii au trădat votul românilor din 2012 când au ales să rupă USL-ul și să facă majorități cu PDL

Publicat: 24 08. 2014, 17:33
Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a afirmat, duminică, referindu-se la poziția PNL față de OUG privind apartenența politică a aleșilor locali, că liberalii sunt cei care au trădat votul acordat de români în 2012, tot ei fiind cei care se plâng vizavi de respectarea voturilor în prezent.

”Trădarea PNL a perturbat votul din 2012. Faptul că în acest moment ne confruntăm cu blocaje majore la nivelul administrațiilor locale din toată țara, cauzate de haosul creat de PNL, este o consecință directă a trădării de către liberali a votului primit la alegerile din 2012. PNL a ales să facă majorități cu PDL, PNL a ales să rupă USL. Or, din punctul nostru de vedere orice decizie prin care se respectă votul oamenilor este corectă, nu poate fi atacată cu argumente reale”, a acuzat președintele CJ Bisitrița-Năsăud.

Acesta a insistat, potrivit unui comunicat citat de Agerpres, că liberalii lovesc și în dorința aleșilor locali de a continua proiectul USL

”Acei aleși locali sunt obligați astăzi să plătească cu funcția dacă vor să își respecte cuvântul dat oamenilor în 2012. Poate cel mai grav aspect ține de încălcarea gravă, fără niciun resentiment, a mandatului primit de USL ca proiect politic în 2012. Românii au votat în 2012 cu PNL pentru a se asigura că PDL să nu mai aibă putere la nivel local. PNL a luat voturi luptând împotriva PDL, iar acum merg lângă PDL, dându-le puterea exact acelor oameni cărora românii le-au luat-o prin vot”, a continuat Radu Moldovan.

Acesta a conchis, spunând că primarii trebuie lăsați să aleagă să continue proiectul USL început din 2012, odată cu votul primit din partea românilor.