Preşedintele PNL Timiş, despre Ioan Rus: Aş spune că e un adevărat Patriciu al PSD. Mă mir cum nu este exclus din partid

Publicat: 06 09. 2012, 19:13
Foto: ziuadevest.ro

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, este de părere că fostul ministru de Interne Ioan Rus „este un adevărat Patriciu al PSD”, preciznd că nu înţelege de ce acesta nu este exclus din partid.

„Ioan Rus este omul tipic ce poate fi important doar în roluri de diversionist. Pe lângă faptul că e lipsit total de carismă, se dovedeşte şi incapabil să spună măcar un lucru deştept. La diversiuni e, însă, bun. Aş spune că e un adevărat Patriciu al PSD. Eu mă mir că PSD nu-l exclude, tot aşa cum mă mir că PNL nu-l exclude pe Patriciu”, se arăta în declaraţia lui Robu, potrivit Mediafax.

În 11 august, Nicolae Robu spunea, referindu-se la interceptările telefonice apărute în presă, dintre Ioan Rus şi Victor Paul Dobre, pe tema referendumului, că „personajul Rus vorbeşte evidamente ca unul care se ştie înregistrat – poate chiar se înregistra el însuşi”.

Întrebat ulterior cum comentează afirmaţiile, Ioan Rus a spus: „Cât poţi să fii de prost să crezi aşa ceva? Cât poţi să fii de prost, şi prostia are o limită”.