Președintele PNL, Nicolae Ciucă: La europarlamentare am decis să mergem cu liste comune

Președintele PNL, Nicolae Ciucă: La europarlamentare am decis să mergem cu liste comune
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat că PSD și PNL vor merge cu liste comune la alegerile europarlamentare, informează G4Media.

Decizia a fost luată în cadrul ședinței coaliției PSD-PNL, miercuri dimineață.

Ce a transmis Nicolae Ciucă

”La europarlamentare am decis să mergem cu liste comune”, a precizat președintele PNL, la Parlament.

Rareș Bogdan și Mihai Tudose au anunțat, miercuri, la ora 10.30, că în cadrul coaliției s-a decis strategia comună pentru alegeri. Aceasta va fi validată la ora 16.00 în ședințele separate ale conducerilor PSD și PNL, iar decizia finală va fi anunțată public de liderii celor două partide la ora 19.00.

Mihai Tudose: „Mai mult de 60% din români doresc comasarea”

„Ne-am întâlnit la ora 8.00, am avut o discuție foarte serioasă, aprofundată și am convenit cu toții să mergem în fața partidelor noastre pentru a discuta principiile și un proiect important”, a spus Rareș Bogdan, într-o declarație comună cu Mihai Tudose.

„Așteptam o cercetare sociologică despre ce doresc românii. A sosit azi-noapte. Mai mult de 60% din români doresc comasarea și o majoritate chiar mai mare doresc o continuitate a guvernării și o coerență a guvernării”, a transmis Mihai Tudose.

Președinții celor două partide, PSD și PNL, vor face anunțul public miercuri, la ora 19.00.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:11 - Accident cu patru mașini pe cel mai aglomerat bulevard din București: Circulația rutieră se desfășoară pe o singură bandă
22:03 - O firmă din China scoate la vânzare bilete pentru o expediție în spațiu. Care este prețul pe care trebuie să îl plătească o persoană
22:02 - România face teste pentru producția proprie de stridii în Marea Neagră. Experimentul este desfășurat cu un specialist din Italia
22:02 - Ludovic Orban: Cine votează cu Simion la prezidențiale, de fapt, votează cu Ciolacu (VIDEO)
21:59 - Ludovic Orban, despre AUR: „Ăla nu este partid, ăla este, practic, o încropeală politică în care nu contează decât un singur om, care este antidemocrație, iar acel om n-are niciun istoric, n-a făcut nimic la viața lui” (VIDEO)
21:48 - Ludovic Orban, după ce liderul PNL i-a cerut lui Lasconi să se retragă: “Ciucă trebuie să țină ciocu’ mic. Și eu îi spun nea Ciucă, retrage-te pentru că te chinui degeaba. Distrugi și mai tare imaginea liberalismului” (VIDEO)
21:36 - Elon Musk pregătește mașini electrice mai ieftine pentru anul viitor
21:34 - Orban: Nu vi se pare ciudat că în afară de Ciolacu sunt atâția iepuri printre candidați? Geoană, fost PSD-ist, Cristi Diaconescu, fost PSD-ist, Ana Birchall, fostă PSD-istă, Ciucă, cel mai mare iepure, și iepurele adevărat – Simion (VIDEO)
21:31 - Expunerea la lumină, pe timp de noapte, poate avea efecte grave asupra organismului. Ce boli putem dezvolta din cauza poluării luminoase
21:16 - Care e suma uriașă pe care ar fi plătit-o Laura Crișan pentru asasinarea tatălui său