Președintele PDL Gorj, Ion Cupa, s-a înscris în PNL

Președintele PDL Gorj, Ion Cupa, s-a înscris în PNL
Foto: Opinia GJ

Președintele PDL Gorj, Ion Cupa, s-a înscris, vineri, în PNL din cauza neînțelegerilor apărute în sânul organizației, după Convenția Națională a PDL din martie, informează Agerpres.

În primul rând, sunt două componente majore, odată, componenta centrală a partidului, eu am venit cu inima deschisă și cu credința că pot sa fac treabă. Alegerile interne de la nivel central au afectat major organizația de la Gorj. Imaginea de la convenția unde a fost ales domnul președinte Blaga, imaginea sălii de la jumatate când au început să se numere voturile a fost una dezolantă, a fost una a unei oști rupte în două și cu dușmani în interior.

De atunci am început să pun problema dacă mai pot să continui acel proiect pe care mi l-am asumat de a reorganiza PDL Gorj. Viitorul PDL-ului pentru mine nu mai însemnă mare lucru după acea ședintă. Dupa aceea, au continuat problemele locale„, a declarat deputatul Ion Cupa.

Acesta a încheiat explicând că a ales o organizație serioasă a liberalilor, în care se va reîntâlni cu mulți prieteni vechi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`