Președintele Klaus Iohannis: Ponta mi-a spus că se va gândi la demisie. Sper ca săptămâna viitoare să avem un deznodământ (VIDEO)

Publicat: 05 06. 2015, 20:23

Premierul Victor Ponta se va gândi la demisie, ca urmare a audierii sale la DNA, a declarat președintele Klaus Iohannis într-un interviu televizat.

Șeful statului speră ca săptămâna viitoare să existe un deznodământ.

„Mi-a spus că se va gândi (la solicitarea privind demisia-n.r.). Se va sfătui, probabil, cu colegi din partid şi va lua, în consecinţă, o decizie. Eu cred şi sper ca decizia să fie demisia”, a spus Iohannis într-un interviu acordat după discuţia cu Ponta de la Cotroceni, notează Mediafax.

„Aceste declaraţii la cald sau la fierbinte, putem să spunem în această situaţie, trebuie luate cu anumită rezervă. Eu sunt convins că este nevoie de o zi sau două în care lucrurile se decantează, se clarifică şi, sper, în cursul săptămânii viitoare, să avem un deznodământ al acestei etape din criza politică”, a spus Iohannis despre anunțul lui Ponta potrivit căruia nu va demisiona.

El a adăugat că, indiferent cum sunt privite lucrurile, nu se poate face abstracţie de ce s-a întâmplat, vineri, la DNA, fiind un lucru care are şi va avea urmări profunde în politica românească.

Președintele Klaus Iohannis: Ponta mi-a spus că se va gândi la demisie. Sper ca săptămâna viitoare să avem un deznodământ

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf