Premierul Victor Ponta a publicat pe Facebook documentele medicale traduse (FOTO)

Publicat: 22 06. 2015, 18:46
Foto: romaniatv.net

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii „doar pentru informare (traducerea din limba turcă)”.

Acestea sunt, de fapt, documente medicale în care sunt expuse diagnosticul pacientului Victor Ponta, motivul internării, date despre intervenția chirurgicală, tratament.

În ceea ce privește datele pacientului, premierul român apare ca fiind născut pe 20 iunie 1972, în condițiile în care data sa reală de naștere este 20 septembrie.

Altfel, premierul a suferit o „intervenție atroscopică de reconstrucție a ligamentului încrucișat anterior, genunchi” și o altă „intervenție atroscopică de rezolvare a meniscusului, genunchi”. Motivul internării este reprezentat de „durere genunchi stâng”.

În ceea ce privește tratamentul, premierul a fost „planificat pentru intervenție chirurgicală și internat pe secție”.

Documentele prezintă și recomandările medicilor pentru recuperare, mai precis exerciții fizice care trebuie efectuate regulat.

De altfel, este specificat faptul că după operație „pacientul va fi inclus în programul de fizioterapie și reabilitare. După prima săptămână se recomandă controlul la policlinică. După încă o săptămână se va efectua un nou control la policlinică și în acest stadiu se va reevalua protocolul de fizioterapie. În fine, la două săptămâni după ultimul control (la 4 săptămâni după externare) se recomandă un nou control la policlinică pentru ultimele evaluări”.