Premierul Ponta: Vreau un ministru la Transporturi începând de luni. Propunerea liberalilor o voi duce președintelui Băsescu

Premierul Ponta: Vreau un ministru la Transporturi începând de luni. Propunerea liberalilor o voi duce președintelui Băsescu

Premierul Victor Ponta a vorbit, joi seară, în cadrul emisiunii Talk B1, de pe B1 TV, despre propunerile făcute de liberali pentru ministerul Transporturilor, spunând că după fiecare propunere dusă la președintele Băsescu, apare câte un dosar în justiție pe numele respectivului.

„Cel mai important este să am, de luni, un ministru la Transporturi care să se ocupe de privatizarea CFR Marfă și de toate dosarele de la acest minister. Nu pot comenta sursele. Știu că PNL are o ședință duminică și că propunerea partidului o voi înainta președintelui”, a spus Ponta.

Acesta a vorbit și despre precedenta propunere, Ovidiu Silaghi, spunând că nu știe dacă mai apărea dosar pe numele acestuia dacă nu era propus pentru funcția de ministru.

”Dacă președintele șria de problemele lui Silaghi, cred că ar fi fost în spiritul colaborării să spună ceva înainte să fac propunerea. Probabil că știa ceva, dar cred că ar fi fost normal să-mi spună că nu-l numește. Nu aveam habar, omul nu avea niciun dosar. A apărut după nominalizare. Mă gândesc că orice propunere pe care o fac, la un moment se va găsi ceva”, a mai spus Ponta.

Premierul Ponta, la Talk B1: Vreau un ministru la Transporturi pana luni

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
`