Premierul Marcel Ciolacu, despre candidatura la prezidențiale: Partidul mie îmi creează o oportunitate de această dată. Decizia îmi aparţine (VIDEO)

Premierul Marcel Ciolacu, despre candidatura la prezidențiale: Partidul mie îmi creează o oportunitate de această dată. Decizia îmi aparţine (VIDEO)
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Marcel Ciolacu a susținut, vineri, o conferință de presă, în care a anunțat că reprezentantul partidului în cursa pentru Cotroceni va fi stabilit la congresul din data de 24 august.

Marcel Ciolacu a precizat că PSD îi creează oportunitatea de a candida la Preşedinţia României, dar în ceea ce privește decizia dacă va intra sau nu în această cursă îi aparţine.

Ce spune Marcel Ciolacu despre candidatura la alegerile prezidențiale

Prim-ministrul a fost întrebat de ce întârzie cu anunțul dacă va fi sau nu el candidatul la prezidențiale din partea PSD.

„Nu este niciun motiv (pentru care nu am anunţat încă dacă voi candida sau nu – n.r.). Eu respect calendarul statutar al PSD, e o formă de respect faţă de colegii mei. (…) Sunt ferm convins că la următorul Consiliu Politic Naţional veţi afla care sunt paşii de făcut şi care e perioada de înscriere pentru această candidatură. (…) Cu toate anunţurile din presă, am fost un elev silitor la logică şi cred că se vede acest lucru. Partidul mie îmi creează o oportunitate de această dată, decizia îmi aparţine. Cum eu, ca şi părinte, creez oportunităţi fiului meu, deciziile îi aparţin. Aşa este logic să funcţioneze ceva natural”, a declarat Ciolacu, la Palatul Parlamentului, după şedinţa conducerii PSD, conform Agerpres.

Marcel Ciolacu a precizat funcţia de preşedinte al României va fi câştigată de candidatul PSD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`