Premierul Florin Cîțu, vizită la Cluj împreună cu ministrul Lucian Bode: Întâlniri cu reprezentanții industriei de evenimente și discuții cu primarii din județ, pe agendă

Publicat: 16 04. 2021, 09:08
Foto: gov.ro

Premierul Florin Cîțu și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, vor face, vineri, o vizită la Cluj.

Florin Cîțu face o vizită la Cluj împreună cu ministrul Afacerilor Interne

Potrivit agendei oficial trensmise de Palatul Victoria, cei doi oficiali guvernamentali au programate întâlniri cu reprezentanții industriei de evenimente din Cluj Napoca, precum și cu mai mulți primari din județul Cluj.

Totodată, Cîțu și Bode vor vizita centrul de vaccinare deschis la Şcoala Gimnazială ”Ion Creangă” din Cluj-Napoca.

La ora 14.00, șeful Guvernului are programată o conferință de presă.

Florin Cîțu este, în acest moment, și ministrul interimar al Sănătății, după ce vicepremierul Dan Barna a refuzat acest post în contextul revocării din funcție a lui Vlad Voiculescu.

Cîțu și-a delegat însă atribuțiile de ministru secretarului de stat Andrei Baciu.

„Ca mod de funcționare, voi delega atribuțiile domnului secretar de stat Baciu, pe managementul de zi cu zi, și voi avea, în fiecare zi, cu domnia sa o întâlnire. Dar, ca și până acum, mă voi implica pe partea de resurse, să vedem cu ce putem să vă ajutăm să aveți resurse. (…) Dar în ceea ce privește coordonarea și managementul, domnul Baciu va fi delegat. Vom mai folosi și câțiva dintre consilierii mei pe sănătate”, a spus, joi, Florin Cîțu.