Predare de ștafetă la Interne: Igaș i-a înmânat mandatul lui Berca. Ungureanu: MAI trebuie să se implice total în organizarea alegerilor (VIDEO)

Publicat: 10 02. 2012, 09:21
Foto: B1 TV

Fostul ministru MAI i-a predat mandatul de la Interne înlocuitorului său, Gabriel Berca, vineri, în cadrul unei ceremonii organizate la sediul ministerului.

Schimbul din fruntea MAI are loc după ce Guvernul Boc și-a depus mandatul, iar Guvernul Ungureanu a fost numit în funcție, primind votul de încredere al Parlamentului cu o majoritate incontestabilă.

Traian Igaș a spus, la predarea ștafetei, că îl va sprijini pe noul ministru MAI ori de câte ori va avea nevoie.

Vă asigur că în calitatea mea de senator voi fi alături de dumneavoastră, dar și în calitatea de fost ministru MAI. Voi fi alături de Gabriel Berca, iar ceea ce s-a început în MAI trebuie să continue, iar lucrurile trebuie duse mai departe„, a spus Igaș.

De cealaltă parte, Gabriel Berca a declarat că este onorat să se afle în fruntea MAI, cea mai importantă structură a administrației publice.

Este o onoare pentru mine să reprezint MAI. Este momentul să demonstrăm că MAI este chintensența administrației publice românești„, a spus Berca.

Noul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, a spus că MAI trebuie să se implice total în organizarea alegerilor din 2012, pentru a garanta corectitudinea acestora.

Ştiţi foarte bine ce se întâmplă anul acesta, nu este un an uşor deloc: alegerile, pentru care Guvernul îşi pune la bătaie credibilitatea. Avem nevoie de alegeri corecte şi organizate în cadrele legii, iar dumneavoastră aici vă veţi implica, fără discuţie, total„, a declarat Ungureanu.

Predare de ștafetă la sediul MAI

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />