Ponta și Dragnea s-au împăcat! Liderul PSD a dat asigurări că fostul premier va fi pe listele partidului la parlamentare (VIDEO)

Publicat: 12 09. 2016, 15:46

Întâlnire de gradul zero. Fostul premier Victor Ponta a venit la sediul Partidului Social Democrat, unde s-a întâlnit cu Liviu Dragnea. Preşedintele PSD l-a desemnat pe Ponta să se ocupe de finanţele publice și de toate celelalte lucruri adiacente programului de guvernare pregătit de social democraţi. De asemenea, Dragnea a dat asigurări că Victor Ponta va fi pe listele PSD la alegerile parlamentare, informează B1 TV.

”Am discutat despre ce s-a mai întâmplat astăzi, despre ce se va mai întâmpla zilele următoare cu Guvernul tehnocrat și sigur că am vorbit și despre partid, despre campanie, despre liste.

I-am cerut lui Victor să se ocupe de partea de finanțe publice și cu toate celelalte chestiuni adiacente din programul de guvernare. Este cel mai îndreptățit să o facă. A acceptat”, a declarat Dragnea.

Victor Ponta este sigur de victoria PSD-ului la alegerile din iarnă: ”Îmi doresc şi cred că pe 11 decembrie o să obţinem un scor cum fost cel din 2012. Tot noi suntem. Nu mai e Crin, dar e Călin, e Daniel Constantin”.

Dragnea a dat asigurări că Ponta va fi pe listele PSD la parlamentare

#DIRECT_ONE_hgdrxk#