Ponta: Secretarii de stat liberali care au rămas în Guvern vor fi păstrați. Vom numi alții doar pe locurile vacante

Publicat: 17 03. 2014, 16:02
Foto: B1 TV

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, că în Guvern vor fi numiți noi secretari de stat doar în locul celor care și-au dat demisia, însă ceilalți liberali care au ales să rămână în Cabinet vor fi păstrați.

„Unde și-au dat demisia liberalii vor numi alți secretari de stat. Structurile trebuie să funcționeze. Nu schimb pe nimeni. Cei care au rămas, rămân în continuare. Numirile se fac conform ponderii parlamentare a fiecărui partid din marea majoritate, așa cum au fost împărțite și ministerele”, a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a anunţat că a mai discutat, luni, cu partenerii de coaliţie, despre numirea unui nou preşedinte la Autoritatea pentru Supraveghere Financiară (ASF) şi despre situaţia juridică a TVR.”Să facem cat mai rapid o numire la ASF. Am discutat şi cu guvernatorul BNR Mugur Isărescu, sa fie o persoană neimplicată nepolitic si cu experienţă”, a arătat Victor Ponta.

Premierul a mai precizat că un alt subiect de discuţie a fost situatia juridica a TVR: „Acolo o să mă văd și cu domnul Tănase. TVR are nevoie de o strategie pentru acest an, situația financiară este extrem de gravă”.

Ponta, despre numirea șefului ASF și a secretarilor de stat din Guvern