Ponta, prins între PSD și PRU: Diaconu – Sunt convins că în bătălia electorală toamnă-iarnă, PRU va fi împreună cu Ponta. Dragnea – Va lupta alături de mine și de colegii din partid (VIDEO)

Ponta, prins între PSD și PRU: Diaconu - Sunt convins că în bătălia electorală toamnă-iarnă, PRU va fi împreună cu Ponta. Dragnea - Va lupta alături de mine și de colegii din partid (VIDEO)
Foto: evz.ro

Victor Ponta este prins între PSD şi PRU. Liviu Dragnea a anunţat că a discutat cu fostul premier şi că acesta va rămâne în Partidul Social-Democrat. Între timp însă, preşedintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, continuă să alimenteze zvonurile din spaţiul public despre o posibilă plecare a lui Ponta din PSD, informează B1 TV.

”Sunt convins că în bătălia electorală toamnă-iarnă, PRU va fi împreună cu Victor Ponta. Dacă Victor Ponta va fi alături de noi, sigur că putem să depășim 15% și vom face alianță cu forțele politice ca să redăm șansa României. Victor Ponta și PRU vor face echipă care va avea succes. Sunt convins că Victor Ponta trebuie să fie viitorul premier al României pentru că România trebuie să aibă șansa unui guvern care să aplice o politică națională, să apere interesele României”, a declarat Bogdan Diaconu.

Victor Ponta, prins între PSD și PRU

#DIRECT_ONE_snttsr#

În timp ce liderul Partidului România Unită continuă să spună în spaţiul public că îl aşteaptă pe Victor Ponta la el în partid, Liviu Dragnea dă mesaje pe Facebook.

"Victor Ponta a venit aseară la mine acasă. Am vorbit despre România, despre PSD și despre viitor. Va lupta alături de mine și de colegii din partid pentru ca familiile din România să aibă o viață mai bună. Victoria din decembrie o să fie victoria românilor!", a scris preşedintele PSD pe contul personal.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:09 - O explozie nucleară ar putea salva Pământul de un asteroid de mari dimensiuni, spun oamenii de știință
19:08 - Florian Bodog îl contrazice pe Cîțu: Nu are nicio credibilitate. Eu nici nu cred că există o astfel de decizie. Probabil că o fi visat rău azi noapte (VIDEO)
18:52 - Care sunt cele mai frumoase cinci destinații de vacanță pe timp de toamnă. Câteva sunt foarte aproape de România
18:49 - Radu Miruță, despre decorarea lui Aurelian Bădulescu: O degradare a semnificației decorațiilor din partea Președintelui. Iohannis pare că își depășește recordurile de penibilitate în fiecare zi (VIDEO)
18:36 - Dani Oțil, uimit de ce se întâmplă în noul sezon Power Couple: „Mă uit la prima probă și nici nu îmi vine să …”
18:30 - Mesajul lăsat de bărbatul suspectat că a încercat să îl asasineze pe Donald Trump. Îi îndemna pe alții „să ducă treaba la capăt” și oferea și o recompensă
18:07 - Marcel Boloș: Nu s-a pus problema să lucrăm la impozitul progresiv. Rămânem cu cota unică, care știm că a produs mult bine pentru toți românii (VIDEO)
18:04 - Ce trebuie să facem de fiecare dată când tăiem o ceapă. Trucul simplu și ingenios care ne scapă de o mare problemă
17:57 - „Cadoul” care l-a costat 73.000 de lei pe un pensionar din Bacău. Metoda folosită de cele trei femei, care l-au lăsat pe bătrân fără bani
17:45 - Nicolae Ciucă: Marea Neagră trebuie să rămână liberă și deschisă. Am cerut o strategie a SUA