Ponta: Nu cred că voi fi exclus din PSD pentru că mereu am făcut bine partidului. Nu vreau funcție de conducere în niciun aprtid

Publicat: 05 09. 2016, 16:40

Nu cred că se ia în calcul o excludere a mea din PSD pentru că eu mereu am făcut bine partidului, a declarat Victor Ponta.

Acesta a mai susținut că nu se poate spune că ar ”cocheta” cu Partidul România Unită, ci că îl sprijină, așa cum sprijină orice alt alitat al PSD.

”Sunt aliați ai PSD. Nu vor fi niciodată în niciun fel aliați ai Guvernului tehnocrat, ai PNL sau ai lui Iohannis”, a precizat social-democratul.

Întrebat despre relația pe care o mai are cu Tăriceanu, Ponta a susținut că se înțeleg foarte bine, sunt prieteni și se respectă.

”Când am ocazia, fac campanie și pentru ALDE”, a mai spus Victor Ponta.

El a mai afirmat despre zvonurile potrivit cărora ar urma să treacă la ALDE că sunt ”șopârle tot din PSD dacă nu mă înșel”.

Ponta a mai spus că este de înțeles faptul că Dragnea nu îi vorbește foarte des deoarece ”când ești președinte de partid de 500.000 de membri nu ai timp să vorbești cu fiecare”.

Victor Ponta le-a mai spus jurnaliștilor că vrea să fie deputat în Parlamentul României, dar nu-și dorește nicio funcție în vreun partid.