Ponta, nou atac la Antonescu: A minţit. Una spune în USL, alta în PNL și alta presei (VIDEO)

Publicat: 16 12. 2013, 13:21

Peşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, întrebat cum comentează declaraţiile lui Crin Antonescu din şedinţa de vineri a conducerii PNL apărute pe surse, că dacă acestea sunt adevărate, atunci liberalul şi-a minţit colegii.

Am văzut, nu știu dacă sunt adevărate. Dacă sunt, domnul președinte Antonescu și-a mințit colegii asupra realității pentru că am fost la USL cel puțin 12 persoane atunci când domnia sa a fost de acord cu legea amnisitiei, apoi a zis să dau OUG, eu am spus evident că nu dau pe așa ceva și s-a hotărât, în USL. Nu am vorbit niciodată și nici nu am știut de acele modificări la codul penal, asta e adevărat. Dar nu ar fi pentru prima dată când domnul Antonescu ne spune una nouă, alta colegilor săi și alta presei. Ne-am obișnuit”, a spus Ponta. 

Acesta a continuat spunând că aceeași reacție a avut-o Crin Antonescu și pe subiectul Roșia Montană.  ”Și cu Roșia Montană, vineri am discutat, luni a spus că nu este de acord.  Nu e prima dată. Întâi a discutat la USL să votăm, apoi a spus că nu votăm”, a continuat Ponta. 

Întrebat vizavi de declarația lui Antonescu, cum că s-a ajuns la concluzia de a pretinde că nu s-a întâmplat nimic, dar legea amnisitie să fie votată în Parlament, Ponta a infirmat.

Nu, nu spune adevărul. Am fost 12 persoane cel puțin, când am discutat să se voteze de către Parlament. Când a existat propunerea din partea domnului Antonescu de a da OUG, ca și la Roșia Montană, dacă dau eu – e în regulă, dacă ajunge în Parlament – e contra. E adevărat că luni, apoi, domnul Antonescu mi-a spus că nu ar mai vota„, a explicat șeful PSD. 

Ponta susține că Antonescu își minte colegii de partid