Ponta, nou atac la Antonescu: A minţit. Una spune în USL, alta în PNL și alta presei (VIDEO)

Ponta, nou atac la Antonescu: A minţit. Una spune în USL, alta în PNL și alta presei (VIDEO)

Peşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, întrebat cum comentează declaraţiile lui Crin Antonescu din şedinţa de vineri a conducerii PNL apărute pe surse, că dacă acestea sunt adevărate, atunci liberalul şi-a minţit colegii.

Am văzut, nu știu dacă sunt adevărate. Dacă sunt, domnul președinte Antonescu și-a mințit colegii asupra realității pentru că am fost la USL cel puțin 12 persoane atunci când domnia sa a fost de acord cu legea amnisitiei, apoi a zis să dau OUG, eu am spus evident că nu dau pe așa ceva și s-a hotărât, în USL. Nu am vorbit niciodată și nici nu am știut de acele modificări la codul penal, asta e adevărat. Dar nu ar fi pentru prima dată când domnul Antonescu ne spune una nouă, alta colegilor săi și alta presei. Ne-am obișnuit”, a spus Ponta. 

Acesta a continuat spunând că aceeași reacție a avut-o Crin Antonescu și pe subiectul Roșia Montană.  ”Și cu Roșia Montană, vineri am discutat, luni a spus că nu este de acord.  Nu e prima dată. Întâi a discutat la USL să votăm, apoi a spus că nu votăm”, a continuat Ponta. 

Întrebat vizavi de declarația lui Antonescu, cum că s-a ajuns la concluzia de a pretinde că nu s-a întâmplat nimic, dar legea amnisitie să fie votată în Parlament, Ponta a infirmat.

Nu, nu spune adevărul. Am fost 12 persoane cel puțin, când am discutat să se voteze de către Parlament. Când a existat propunerea din partea domnului Antonescu de a da OUG, ca și la Roșia Montană, dacă dau eu – e în regulă, dacă ajunge în Parlament – e contra. E adevărat că luni, apoi, domnul Antonescu mi-a spus că nu ar mai vota„, a explicat șeful PSD. 

Ponta susține că Antonescu își minte colegii de partid

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei