Ponta, mesaj din Turcia pentru partenerii de coaliție: Apreciez efortul PLR și PC de a construi o forță politică de centru în ‪România. Am toată încrederea în domnii Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin

Publicat: 19 06. 2015, 16:55

Premierul Victor Ponta a scris vineri, pe pagina personală de Facebook, un mesaj delegatilor PLR-PC, care participa la Congresul Extraordinar pentru fuziunea celor doua partide, spunând că are toate încrederea în domnii Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin.

Ponta a mai precizat că scena politică are nevoie de un partid care să unească forța ideilor liberale cu echilibrul conservatorilor și cu abordarea socială specifică.

„Apreciez efortul PLR și PC de a construi o forță politică de centru în ‪România‬. Scena politică are nevoie de un partid care să unească forța ideilor liberale cu echilibrul conservatorilor și cu abordarea socială specifică.

Am toată încrederea în domnii Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin. Vreau ca, împreună, să ducem mai departe modelul pe care l-am creat în Uniunea Social Liberala – politici de creștere economică, de stimulare a creării de noi locuri de muncă și politici prin care să îi ajutăm pe cei care au nevoie.

Este un model care a avut succes în acești ani, prin care am reușit să creștem veniturile populației, dar și să ajutăm mediul de afaceri. Vă urez succes în noul proiect politic!”, a scris premierul pe pagina de socializare.

Președintele PLR, Călin Popescu-Tăriceanu, și președintele PC, Daniel Constantin, au semnat vineri, la Palatul Parlamentului, protocolul de fuziune prin contopire a celor două formațiuni politice.