Ponta: E important ca la Congresul PSD să stabilim proiectul nostru de viitor pentru România

Ponta: E important ca la Congresul PSD să stabilim proiectul nostru de viitor pentru România
Foto: gov.ro

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, că este foarte important ca proiectul PSD de viitor pentru România trebuie stabilit la Congresul din 19-20 aprilie, arată Mediafax.

„Săptămâna viitoare să punem practic o bornă foarte clară, să arătăm foarte clar că PSD este în mod evident cel mai puternic partid al scenei poitice, e un partid cu mari responsabilităţi, avem conducerea Guvernului, a Camerei, a 23 de CJ, primării şi oamenii trebuie să afle de la noi ce ne propunem să facem în următorii trei ani, nu doar ce am făcut până acum – că sigur, o să avem şi o mică parte de laudă de sine – dar cel mai important e să stabilim principalele direcţii, proiectul nostru de viitor pentru România”, a spus Ponta.

Acesta a precizat că debutul lucrărilor de la Congres va avea loc vineri, urmând ca sâmbătă după-amiază să treacă la alegerea structurilor de conducere.

„Sâmbătă vor fi restul procedurilor, iar sâmbătă după-amiază cred că putem să considerăm Congresul pe final, să fie un final cu adoptarea unor idei şi a unor direcţii foarte clare pentru perioada viitoare”, a mai spus Ponta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`