Victor Ponta, acuzații incredibile: Liviu Dragnea a negociat să poată să fugă în Israel fără să fie extrădat

Publicat: 30 07. 2018, 21:45

Victor Ponta lansează o acuzație extrem de dură la adresa fostului său partner de la conducerea PSD Liviu Dragnea. Fostul premier susține că Dragnea s-a folosit de poziția publică în vizitele externe pentru ca în caz de nevoie să poată să fugă în Israel de unde să nu fie extrădat.

”Eu cred că Liviu Dragnea și-a negociat ca, la nevoie, să poată fugi în Israel și să nu fie extrădat (…) Eu nu cred că el are o înțelegere cu statul Israel, are cu… apropo, ne-am mutat ambasada la Ierusalim? Nu! Deci le-a dat țeapă și la ăia. El a zis că vrea să se vadă cu Trump, dacă vine în Israel. Când a aflat că nu mai vine Trump, că vine fiica, a zis că se vede și cu fiica, să-i spună cât de mult îl iubește pe tati. Când a ajuns acolo i s-a spus că nu e pe listă. A început să zică: cum, eu care… și apoi s-a întors.

Când vorbim de Romgaz, de Hidroelectrica, de alte companii strategice a încercat să o treacă prin Parlament, dar CCR i-a dat-o înapoi. Oricine va semna pentru acel Fond Suveran intră la pușcărie”, a declarat Victor Ponta, la TVR.