Ponta, despre o eventuală chemare ca martor în dosarul "Referendumul": Mă duc cu toată inima (VIDEO)

Ponta, despre o eventuală chemare ca martor în dosarul "Referendumul": Mă duc cu toată inima (VIDEO)

Președintele PSD, Victor Ponta, a precizat luni că, în cazul în care va fi chemat ca martor la Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul „Referendumul”, în care este cercetat Liviu Dragnea, se va prezenta „cu toată inima” pentru a da explicații.

„Nu am fost citat și nici nu voi fi citat. Am înțeles că avocatul domnului Dragnea mă va înștiința și pe mine, pentru că sunt martorii ceruți de către avocatul apărării. Și atunci, avocatul apărării s-a angajat în fața instanței că ne anunță. Imediat ce mă anunță, mă duc cu toată inima, pentru că știu foarte bine ce s-a întâmplat atunci, știu foarte bine că n-a fost nicio lovitură de stat, că n-a fost nicio fraudă, că, dacă era, nu-l mai votam pe domnul Hellvig șef la SRI”, a declarat Ponta într-o conferință de presă susținută la sediul PSD, potrivit Agerpres.

Un nou termen în dosarul ‘Referendumul’ va avea loc, luni, la Înalta Curte. La un termen anterior a fost citat și premierul Victor Ponta ca martor de către avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat. Avocatul a mai cerut atunci audierea a 18 coordonatori județeni ai PSD care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012 pentru demiterea președintelui.

 

Ponta, despre dosarul Referendumului

Urmăriți B1TV.ro și pe
`