Ponta: ”Daddy” se salvează întotdeauna doar pe el. Lupta lui cu ”Sistemul” e doar o uriașă păcăleală

Ponta: ”Daddy” se salvează întotdeauna doar pe el. Lupta lui cu ”Sistemul” e doar o uriașă păcăleală
Foto: ziare.com

Mihai Tudose a scăpat joi seară de cei mai importanți soldați ai Cartelului TelDrum, a susținut Victor Ponta, într-o postare pe Facebook. Fostul premier a mai scris că Liviu Dragnea are grijă să se salveze mereu doar pe el și că lupta șefului PSD cu Sistemul este doar o păcăleală.

”Dupa ce ca avem circ in loc de guvernare – avem circ pe reprize :

Repriza 1 – Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai “Cartelului de la Teldrum” – Mihai Busuioc, Sevil Shaideh si Razvan Cuc (actiunea DNA este doar un pretext total neinspirat) / a ramas Carmen Dan ca ultima reduta a “Cartelului” / Rovana Plumb este victima colaterala pentru ca oricum Dragnea nu avea de gand sa se lupte pentru ea ( si nici macar pentru fondurile europene care vor fi gestionate de al 4 lea ministru in mai putin de un an – ce iresponsabilitate!!!).

Repriza 2 – daca in locul acestora ( mai ales SGG si MDRAP) Tudose rezista si nu pune alte slugi credincioase ale lui Dragnea atunci schimbarea este importanta – o sa vedem maine
Concluzie 1 – inca o data s-a vazut ca cine se bazeaza la nevoie pe ajutorul lui Dragnea are pana la urma soarta cruda a lui Vali Preda si a multor altora – “Daddy” se salveaza intotdeauna doar pe el ( in special imi pare rau pt Sevil dar cred ca trebuia sa se astepte la asta) / iar idealistii si naivii gen Liviu Plesoianu au avut inca o dovada ca asa zisa lupta a lui Dragnea cu “Sistemul” este doar o uriasa pacaleala!”
, a scris Ponta, pe Facebook.

Fostul social-democrat mai susține că membrii CEx-ului s-au făcut de râs joi seară, participând la mascarada pusă la cale de Dragnea: ”Concluzie 2 – membrii CEX al PSD s-au comportat iar halucinant jucand in scenariile scrise de Dragnea si au cazut in ridicol la final / sa supui la vot demisii e de cascadorii rasului – dupa acel vit sa isi dea totusi demisiile e de cascadorii plansului / majoritatea celor de acolo ii cunosc, imi sunt prieteni si ii respect – nu ii inteleg cum participa la asemenea mascarada!”.

Victor Ponta a mai scris că niciodată nu a existat o asemenea prăpastie între ce au promis niște politicieni și ce au ajuns să facă: ”Concluzia finala : si eu si multi romani am votat PSD in Decembrie 2016 pentru cu totul si cu totul altceva! Niciodata in politica noastra nu a fost asa o prapastie intre ce au promis niste oameni si ce au facut ; poate doar la Basescu ( inventatorul si modelul lui Deagnea) ! Mare pacat!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)