Ponta dă vina pe Băsescu pentru suspiciunile de plagiat: "Își folosește puterile oculte și armele murdare împotriva noului Guvern"

Publicat: 19 06. 2012, 16:39

Premierul Victor Ponta a declarat, marți, după ce a fost acuzat de plagiat în lucrarea sa de doctorat, că președintele Traian Băsescu este vinovat, folosindu-se de atacuri murdare la adresa noului Guvern din dorința de răzbunare.

Șeful Guvernul a precizat că Băsescu aruncă dosare în spațiul public sperând să destabilizeze actuala guvernare.

Vreau să arăt cu degetul cine este vinovatul pentru toate aceste atacuri murdare împotriva noii guvernări, acela este Traian Băsescu. Cel care încă își folosește puterile sale oculte, instituțiile pe care încă le controlează, pentru a se răzbuna pe noi, cei care l-am învins. El este cel care încă mai aruncă pe piață dosare. Ce o să reușească cu acest atac împotriva mea? Să nu merg la Consiliul European? Tot o să merg!„, a spus Ponta.

Acesta a mai declarat că Traian Băsescu comite un sabotaj la adresa Guvernului, însă acest sabotaj lovește în români.

Spre deosebire de Traian Băsescu, eu nu lucrez cu arme ascunse și murdare. Tot acest sabotaj pe care-l face la adresa Guvernului este un sabotaj la adrea românilor. Modelul acesta Traian Băsescu hai să distrugem tot nu va funcționa„, a conchis Victor Ponta.

Victor Ponta: Traian Băsescu joacă murdar

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />

Nature și Frankfurter Allgemeine Zeitung au publicat două articole în care se arată că Victor Ponta ar fi plagiat mai mulți autori în cadrul lucrării sale de doctorat.

Vezi AICI probele prezentate în favoarea plagiatului.