Ponta, atac la Dragnea: "Dacă nu e nevoie de mine în PSD, poate are nevoie altcineva de mine" (VIDEO)

Publicat: 04 09. 2016, 09:58
foto: jurnalistii.ro

Victor Ponta spune că nu a avut nicio discuţie până acum cu liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, despre o eventuală candidatură la alegerile din decembrie.

"Dacă nu e nevoie de mine în PSD, poate are nevoie altcineva de mine", a spus Ponta, alimentând speculaţiile privind trecere sa la Partidul România Unită, arată B1 TV.

Fostul premier Victor Ponta spune că îşi doreşte să rămână în Partidul Social Democrat, însă doar dacă este dorit. Tot de conducerea PSD depinde şi dacă va pleca sau nu la alt partid.

"Președinte la PRU n-o să fiu. Cum nu vreau să fiu nici președinte la PSD. Că mi-e foarte bine deocamdată și eu cred că un președinte de partid nu trebuie să meargă o dată pe lună la Înalta Curte cu tot partidul după el. De-aia am demisionat de la PSD, ca altfel nu demisionăm.

Dacă este nevoie de mine în PSD, rămân in PSD. Daca nu e nevoie de mine în PSD, o să vedem ce o să facem", a spus Ponta.

Ponta, atac la Dragnea: "Dacă nu e nevoie de mine în PSD, poate are nevoie altcineva de mine"

#DIRECT_ONE_rc9c4b#

Şi deşi Liviu Dragnea a declarat că îşi doreşte ca Victor Ponta să candideze pe listele PSD la parlamentare, iar mai apoi să ocupe o funcţie importantă în stat, Ponta spune că nu a avut nicio discuţie în acest sens cu liderul social democraţilor.

Fostul premier nu a ratat nici ocazia de a-l taxa încă o dată pe Dragnea pentru că i-a promis funcția de președinte al Camerei Deputaților, după care s-a răzgândit.

"N-a fost timp să discutăm. Domnul Dragnea a mai zis și înainte de alegerile locale că își dorește ca eu să fiu președinte la Camera Deputaților. Deci nu vreau să mai discutăm, că eu nu vreau funcții. Vreau să ajut PSD-ul. Cum pot să-l ajut mai mult o să decidem!", a spus Victor Ponta.

A avut în schimb o discuţie cu preşedintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, căruia i-a oferit şi câteva sfaturi. Cel mai important, să nu treacă de limita naționalistă spre cea extremistă.