Ponta: Am reţineri privind propunerea ca Rareş Bogdan să fie preşedinte director general al TVR

Ponta: Am reţineri privind propunerea ca Rareş Bogdan să fie preşedinte director general al TVR
Foto: newsbv.ro

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că are reţineri faţă de propunerea ca Rareş Bogdan să preia funcţia de preşedinte director general al TVR.

Acesta a spus că preocuparea sa este ca TVR să devină un serviciu dorit de români, dar care să cheltuie mai puţin în această perioadă dificilă. „Propunerea pentru preşedintele director general va aparţine PNL. Nu ştiu să existe o propunere oficială în acest moment, dar există o propunere neoficială, înţeleg, confirmată chiar de domnul Antonescu”, a spus Ponta, într-o emisiune a postului Antena 3.

Întrebat dacă este vorba de Rareş Bogdan, Ponta a răspuns afirmativ.

Chestionat dacă susţine şi el această propunere, Ponta a precizat: „Dacă colegii liberali o vor face, o să să discutăm atunci”.

Întrebat dacă are reţineri, Ponta a răspuns: „Evident că am reţineri. Dar nu cred că e corect să vorbim despre un alt jurnalist”.

Ponta a spus că problema sa ţine de faptul că Televiziunea publică a fost anul trecut practic în pragul colapsului, iar în acest moment situaţia este „extrem de gravă”.

„Noi am garantat un împrumut destul de mare cu care s-au plătit nişte disponibilizări, s-au mai plătit nişte investiţii. Situaţia actuală este însă în continuare extrem de gravă”, a spus Ponta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`