PNL vrea curățenie în partid. Ce îi așteaptă pe liberalii cu probleme în justiție (FOTO)

PNL vrea curățenie în partid. Ce îi așteaptă pe liberalii cu probleme în justiție (FOTO)

Liberalii s-au decis ca membrii partidului care au probleme cu legea să fie sancționați, astfel încât imaginea PNL să nu aibă de suferit. Astfel, liderii PNL s-au reunit, luni, în ședința Biroului Permament Național pentru a vota o rezoluție de modificare a statutului partidului.

Rezoluția pe care liberalii o vor vota  stabilește sancțiunile pe care le va suporta fiecare membru de partid în funcție de etapa în care se află în raport cu justiția.

Astfel, se arată în rezoluție, „membrul PNL trimis în judecată sau care se află în situația aplicării unei măsuri preventive în cursul urmăririi penale este suspendat din funcțiile politice pe care le deține în partid”.

Un alt explu este: „membrului PNL care deține o funcția în administrația publică centrală față de care s-a început urmărirea penală i se retrage sprijinul politic”.

Decizia liberalilor vine după  ce Senatul a respins cererea DIICOT de încuviințare a urmăririi penale pe numele liberalului Varujan Vosganian, lucru care a stârnit un val de indignare la nivelul opiniei publice.

Sursa foto: Știripesurse.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe
`