PNL vrea câte 9.000 de lei pe lună de la fiecare organizație județeană pentru „susținerea funcționării partidului”

Publicat: 16 03. 2015, 15:00

PNL încă plătește datoriile acumulate în timpul campaniei prezidențiale, motiv pentru care Biroul Politic Național al PNL a decis, luni, ca fiecare organizație județeană să cotizeze lunar cu 9.000 de lei pentru „susținerea eforturilor și funcționării partidului”, potrivit copreședintelui PNL Vasile Blaga.

„Am stabilit prin vot unanim, pare-mi-se că a fost o singură abținere, că organizațiile județene ale PNL vor contribui financiar, pentru susținerea eforturilor și funcționării partidului, lunar cu 9.000 de lei”, a afirmat Blaga, la finalul ședinței Biroului Politic Național, citat de Agerpres.

Blaga a mai declarat că cercetările pe luna martie arată că PNL este aproape de 50%, spre deosebire de alianța aflată la guvernare, care este în jur de 30%.

„Am luat județ cu județ constituirea Birourilor Executive și lucrurile merg, trebuie să recunoaștem, mult mai bine decât ne așteptam. Sunt mai puține județe decât degetele de la o mână în care încă mai sunt unele discuții, dar nu de netrecut. Noi le vom rezolva pas cu pas, implicându-se comisia de unificare, așa cum scrie la protocolul de fuziune”, a mai arătat Vasile Blaga.
Blaga a anunțat și că s-a decis, la propunerea președintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, ca ședințele BPN să aibă loc lunar și ori de câte ori va fi nevoie de acum înainte.