PNL va vota referendumul lui Nicușor Dan. Nicolae Ciucă: Împreună putem să unim dreapta. Există un singur partid relevant pe centru-dreapta, care poate să intre în competiție reală cu PSD și să câștige (VIDEO)

PNL va vota referendumul lui Nicușor Dan. Nicolae Ciucă: Împreună putem să unim dreapta. Există un singur partid relevant pe centru-dreapta, care poate să intre în competiție reală cu PSD și să câștige (VIDEO)
Nicolae Ciucă, președintele PNL. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit miercuri la Parlament cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, și a anunțat la finalul întrevederii că liberalii susțin referendumul propus de Nicușor Dan.

Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu Nicușor Dan: „Împreună cu putem să unim dreapta”

Întrebat dacă este Nicușor Dan omul care poate uni dreapta, liderul PNL a răspuns: „Suntem împreună și cred că împreună putem să unim dreapta”.

Totodată, liberalul a fost întrebat cum s-ar putea face această unire a dreptei.

„Convingându-i pe alegători că există în momentul de față un singur partid relevant pe centru-dreapta, care poate cu adevărat să intre în competiție reală cu Partidul Social Democrat și să câștige, și totodată am mare încredere că cetățenii văd care este imaginea reală a celor înscriși în competiție și la finalul alegerilor să putem să avem o consistență politică pe centru-dreapta”, a continuat Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă: Suntem de acord și votăm referendumul

Nicolae Ciucă a anunțat că liberalii susțin referendumul propus de primarul general Nicușor Dan pentru bucureșteni.

„Am zis că suntem de acord și votăm referendumul”, a mai declarat liderul PNL, care a bătut palma cu Nicușor Dan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
15:13 - Secretarul general și contabila Federației de Canotaj, propuși să primească 162.400 de euro fiecare din partea COSR după Jocurile Olimpice, mai mult decât David Popovici
15:05 - Acoperișul Turnului cu Ceas din Sighișoara va fi refăcut după modelul original. Costurile pentru restaurare sunt de 55.000 de lei
14:56 - Scandal pe zborul Hurghada-Cluj. Un pasager a fost aproape de a fi debarcat
14:45 - Ludovic Orban: Alianța forțelor de dreapta va susține referendumurile lui Nicușor Dan / Ingineria administrativă pusă la cale de PSD în Piața Unirii trebuie anchetată de instituțiile abilitate (VIDEO)
14:37 - Planta minune care contribuie împotriva răcelilor, întărește inima și elimină toxinele din organism. Este foarte populară la noi în țară
14:36 - USR cere PSD-PNL organizarea referendumului „Fără penali” odată cu primul tur al alegerilor prezidențiale
14:25 - Haos creat de un tânăr în Iași. A parcat mașina pe linia de tramvai și a fost găsit de polițiști după o oră
14:21 - PMP, Alternativa Dreaptă și PNȚ Maniu-Mihalache intră la alegerile parlamentare sub sigla Forța Dreptei. Eugen Tomac: Bucureștiul are nevoie de parlamentari harnici, care să fie alături de Nicușor Dan (VIDEO)
14:05 - Un șofer problematic din Pitești s-a încuiat în mașină când l-au oprit polițiștii. De ce a recurs la acest gest
13:59 - Accident înscenat în Reșița. Un bărbat a vrut să obțină o sumă uriașă de bani prin asigurarea RCA