PNL Timiș: USL a fost ”dezamăgitor”. PSD nu s-a arătat interesat de ”problemele reale ale țării”

PNL Timiș: USL a fost ”dezamăgitor”. PSD nu s-a arătat interesat de ”problemele reale ale țării”
Foto: opiniatimisoarei.ro

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a declarat, joi, că USL a fost ”dezamăgitor” deoarece PSD nu a fost interesat de „problemele reale ale ţării”, ci doar cum „să acapareze cât mai multă putere”, relatează Mediafax.

Totodată, Robu a subliniat faptul că o parte din vină apraține PNL-ului care nu a atras atenția că este partener egal, spunând ”stop”.

„În percepţia mea, USL Timiş a funcţionat foarte bine, nu însă excepţional, în timp ce USL la nivel naţional a fost dezamăgitor. Iar vina pentru asta aparţine PSD, care nu s-a arătat deloc interesat de problemele reale ale ţării, ci doar cum să acapareze cât mai multă putere, inventând în acest sens o structură guvernamentală nemaiîntâlnită în România şi probabil nici prin alte părţi, iar în compensaţia ineficienţei venind cu tot felul de idei populiste precum deja celebra «electorată», impozitarea diferenţiată şi altele”, a declarat președintele PNL Timiș.

Nicolae Robu a mai spus că şi PNL are o vină pentru slaba funcţionare a USL.

„PNL are vina că nu a spus la timp «stop, suntem parteneri egali, aşa am obţinut voturile cetăţenilor şi aşa trebuie să funcţionăm, stop nu pentru ce vreţi voi să faceţi, ne-au ales oamenii, haideţi să ne ocupăm de ce am promis». UNPR şi PC n-au, în opinia mea, decât vina că se încăpăţânează să existe”, a spus el.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`