PNL Satu-Mare a aprobat reînscrierea lui Călin Popescu Tăriceanu în partid

Publicat: 22 05. 2014, 15:29

Organizația PNL Satu Mare a aprobat, joi, reînscrierea în partid a lui Călin Popescu Tăriceanu. Cererea sa a fost aprobată de toți cei 19 membri prezenți din totalul de 29, scrie stiripesurse.ro.

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunțat joi, pe Facebook, că vrea să se înscrie din nou în PNL, partid din care a demisionat în urmă cu trei luni.

Acesta ar fi acceptat o invitație venită din partea fostului președintelui PNL Satu Mare, Adrian Ștef, de a se înscrie în organizația municipală a PNL și de a redeveni astfel membru al formațiunii liberale.

„Am spus mereu că sunt dispus să revin în PNL, demisia a fost un gest extrem de protest, doresc un scor cât mai bun PNL, accept invitaţia de a reveni în PNL”, a afirmat Tăriceanu, potrivit unui mesaj postat de acesta.

Ulterior, preşedintele interimar PNL Satu Mare, Virgil Enătescu, a emis un comunicat de presă în care a precizat că nu a invitat și nu acceptă primirea lui Călin Popescu-Tăriceanu în organizația pe care o conduce.

„La Satu Mare, ca preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene Satu Mare, nu am invitat şi nu accept primirea lui Călin Popescu-Tăriceanu în organizaţia noastră. Menţionez că aici sunt probleme foarte mari din cauza diversiunii. Am luptat, lupt şi voi lupta împotriva divizării PNL la nivel naţional. Nici cei din Organizaţia Satu Mare nu sunt toţi de acord cu primirea lui Tăriceanu în organizaţia noastră”, menţionează Virgil Enătescu în comunicatul citat de Mediafax.

Virgil Enătescu mai spune că nu este de acord „cu păstrarea şi relansarea USL la Satu Mare şi de la Satu Mare”.