Ludovic Orban a demarat campania cerută de Klaus Iohannis: Vești extraordinare pentru românii din diaspora

Publicat: 24 07. 2019, 11:52
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PNL, Ludovic Orban, anunță că a demarat o campanie de informare cu privire la cererea președinteluiKlaus Iohannis capartidelepolitice, ONG-urilor și instituțiilor statului să pună la curent românii din diaspora cu noua lege electorală.

ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PĂRĂSIT PENTRU UN PARTENER MAI TÂNĂR! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE

„Am decis demararea unei campanii de informare a românilor din diaspora, campanie privitoare la modificările care au fost făcute la legea electorală, în urma scrisorii președinteluiKlaus Iohannis, care a solicitat modificarea legislației electorale astfel încât să se asigure dreptul efectiv al cetățenilor români din diaspora de a-și exercita dreptul de vot fără niciun fel de constrângere.

CUTREMURĂTOR! IULIA VÂNTUR, ÎN PERICOL DE MOARTE! ANUNȚ DE ULTIM MOMENT PRIVIND STAREA ARTISTEI! SALMAN KHAN E STE ÎNGROAZIT (GALERIE FOTO)

Campania privitoare la introducerea votului prin corespondență la alegerile prezidențiale, privitoare la pre-înscriere și la faptul că se poate vota trei zile și nu doar intr-o singură zi, este necesara, astfel încât toți cetățenii români din diaspora să știe că au posibilitatea să-și exprime dreptul de vot și că pot să facă acest lucru prin mai multe mijloace: prin votul prin corespondență sau prin votul efectiv la secția de votare.”, scrie Ludovic Orban pe Facebook.

ȘOC ȘI GROAZĂ LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE CÂND AU VĂZUT! ASTA DA APARIȚIE