PNL, ironie către Ponta după proiectul Codului Fiscal „tras la xerox”: Să dea copy-paste și pentru votul prin corespondență

PNL, ironie către Ponta după proiectul Codului Fiscal „tras la xerox”: Să dea copy-paste și pentru votul prin corespondență

PNL a răspuns ironic după ce premierul Victor Ponta  și-a asumat proiectul Codului Fiscal care semăna izbitor cu cel propus de liberali și avizat negativ de Guvern.
Purtătorul de cuvânt al PNL Diaspora îi transmite premierului să aplice exact aceeași metodă și în cazul proiectului privind votul prin corespondență, având în vedere că practica plagiatului „este singurul mod în care coaliția de guvernare poate legifera”.

„Dacă Victor Ponta apreciază atât de mult lucrările PNL, îl rog să dea copy-paste și la proiectul votului prin corespondență. Se pare că semnătura premierului asigură rapiditatea de care avem nevoie.
Furtul intelectual a devenit o practică în Parlamentul României, fenomen încurajat de imunitatea de care se bucura Ponta pentru un plagiat dovedit. Trăim în țara în care până și legea se fură – iar asta dovedește că Guvernul nu are capacitatea de a lupta cu fenomene mai complexe ca evaziunea”,se arată în comunicatul lui Rațechi.

Declarațiile purtătorului de cuvânt al PNL Diaspora vin după ce premierul Victor Ponta și-a pus semnătura pe un proiect al Codului Fiscal în care au existat fraze copiate din proiectul semnat de PNL și avizat negativ de către Guvern.

Sursa foto: Facebook/cristi.citre

Urmăriți B1TV.ro și pe
`