PNL îl trimite pe Ponta în vacanță: S-a pierdut în multiplele personalități care au intrat în conflict

PNL îl trimite pe Ponta în vacanță: S-a pierdut în multiplele personalități care au intrat în conflict

PNL îl trimite pe premierul Victor Ponta în vacanță, după ce acesta a declarat, întrebat de jurnaliști cum comentează proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari, că nu este deputat.

Purtătorul de cuvânt al PNL Diaspora, deputatul Ovidiu Rațechi, afirmă că Ponta s-a pierdut în personalități și, mai mult, că acestea încep să intre în conflict.
Declarațiile lui Rațechi vin și în contextul gestului premierului de a îi cere avocatului Poporului să atace la CCR o ordonanță de urgență dată chiar de Guvernul pe care îl conduce.

„Nu e prima oară când șeful Executivului manifestă o dublare sau triplare de personalitate în condiții de stres sau indecizie”, afirmă Rațechi, motiv pentru care liberalul îi recomandă o vacanță pentru limpezirea gândurilor și punerea în armonie a multiplelor personalități.

„Ar fi foarte util, pentru specialisti din diferite domenii, dacă am putea afla care dintre personalităţile lui Victor Ponta vrea să atace propria ordonanţă de urgenţă care stabileşte destinaţia unor bunuri imobile confiscate. Este vorba despre Victor Ponta – premierul României, liderul PSD sau deputatul PSD? Şi, dacă tot a admis ieri ca functia de premier nu ii permite sa exercite si demnitatea de deputat, ar fi decent fata de cetatenii din Targu-Jiu ca prim-ministrul Ponta sa-si admita incapacitatea si sa organizeze alegeri parţiale măcar în colegiul lăsat vacant de deputatul Ponta”, precizează Raeţchi, potrivit unui comunicat de presă”, se arată în comunicatul semnat de liberal.

Totodată, PNL afirmă, prin vocea deputatului, că Avocatul Poporului este de fapt un avocat personal al premierului, acuzându-l de „servilism”.

„PNL, Opoziţia în general, societatea civilă şi sindicatele i-au solicitat în repetate rânduri lui Victor Ciorbea să conteste la CCR ordonanţele de urgenţă ale Guvernului Ponta, în frunte cu celebra ordonanţă 55 a migraţiei aleşilor locali, dar, de fiecare dată, acesta s-a prefăcut că nu aude. Într-o ţară occidentală, Victor Ciorbea ar fi plecat din funcţie”, a conchis purtătorul de cuvânt al PNL Diaspora.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)