PNL confirmă afirmațiile premierului: În politică avem un singur adversar. Traian Băsescu este singurul care are capacitatea să se bată cu noi

Publicat: 19 10. 2015, 11:22
Foto: dcnews.ro

Ion Iliescu afirma recent că Syriza și Podemos sunt soluții, nu probleme, ținând cont de faptul că stânga nu mai trebuie să facă concesii dreptei. În plus, decalajele de dezvoltare față de occident cresc, în loc să scadă.

Președintele onorific al PSD face trimitere directă la referendum, rezultatul putând fiind invalidat de mecanisme care nu fac parte din jocul democratic.

În ceea ce privește situația de la nivel internațional, Syriza a câștigat alegerile în Grecia și respectul multor europeni, nemulțumiți de ”dogmele austerității”. Vârstnicii din România sunt greu încercați de sărăcie, tinerii nu au cunoscut cozile la mâncare, dar au aflat că în comunism uzina la care erai angajat  aproape obligatoriu îți dădea și casă, scrie dcnews.ro.

De cealaltă parte a baricadei se află PNL ai cărui tineri au mărșăluit în Piața Palatului, ca protest la Congresul PSD care a avut loc duminică.

Se pare că liberalii nu se inspiră din modelulu Klaus Iohannis care a câștigat, până acum, prin politețe și stil.

Astfel, afirmația lui Ponta potrivit căreia „în politică, avem un singur adversar în continuare, tot pe Traian Băsescu: este singurul care are capacitatea să se bată cu noi. Este singurul care are capacitatea să se lupte cu noi” capătă sens, fiind în acest fel confirmată de PNL.