PNL, alianță cu PACT, înainte de alegeri. Ludovic Orban: ‘Este cea mai importantă mișcare între două forțe politice’ (VIDEO)

Publicat: 18 03. 2019, 14:39

Biroul Executiv al PNL a aprobat semnarea unei alianțe cu PACT, înainte de alegeri, a anunțat prședintele PNL, Ludovic Orban.

„Am purtat discuțiile cu viitorii noștri parteneri și astăzi am prezentat în Biroul Executiv rezultatele negocierilor purtate. Am luat decizia să demarăm procedurile de integrare a PACT, condus de Sebastian Burduja, în PNL”, a spus Orban.

La rândul său, Burduja a mențional că PNL și PACT au valori comune, iar acest lcuru îi dă credința că alianța va fi un succes.

”Am pus bazele a ceea ce noi considerăm că este cea mai importantă mișcare între două forțe politice. Suntem două forțe politice complementare și cu valori comune”,a spus Burduja.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

PACT este o platformă civică și politică de centru–dreapta, care încurajează implicarea cetățenilor din țară și din diaspora în deciziile comunităților lor și promovează libertatea economică, dezvoltarea regională și consolidarea democrației românești în NATO și UE.