PMP a rupt protocolul încheiat cu PND: Apartenența la Grupul Democrat şi Popular nu se mai corespunde principiilor PMP

Publicat: 06 05. 2015, 19:56
Foto: kmkz.ro

Partidul Mișcarea Populară (PMP) a rupt protocolul semnat în urmă cu două luni cu PND-ul condus de deputatul Daniel Fenechiu, deoarece  acesta și grupul de deputați ex-PPDD au semnat un pact de colaborare cu oamenii lui Mircea Geoană și Marian Vanghelie (PSRO), informează știripesurse.ro.

„Partidul Mişcarea Populară, anunţă retragerea parlamentarilor PMP din Grupul Democrat şi Popular, creat în urmă cu două luni în baza unui protocol de colaborare semnat cu membrii fondatori ai Partidului Naţional Democrat. Această colaborare a avut un obiectiv pur administrativ, pentru o mai bună acţiune parlamentară din partea forţelor de dreapta”, anună PMp într-un comunicat.

Motivele invocate de membrii PMP pentru adoptarea acestei decizii este aceea că PND-ul nu se mai încadrează liniei de acțiune a PMP.

„Prin urmare, având în vedere evoluţiile recente, considerăm că apartenenţa la acest grup parlamentar nu mai este oportună, întrucât, nu se mai încadrează principiilor şi liniei de acţiune a Partidului Mişcarea Populară.”, se mai arată în