Plumb (PSD): PNL încearcă să-și acopere incompetența politică folosindu-se în mod josnic de situația medicală a premierului Ponta

Publicat: 21 06. 2015, 18:16
Foto: ziuaconstanta.ro

PNL încearcă să-și acopere incompetența politică folosindu-se „în mod josnic de situația medicală a premierului Victor Ponta”, este de părere Rovana Plumb.

„România nu are nevoie de instabilitate și crize. După ce au încercat să-și acopere incompetența politică folosindu-se de evenimente din Justiție, acum liberalii încearcă același lucru, dar folosindu-se în mod josnic de situația medicală a premierului Victor Ponta. Declarația de astăzi a Alinei Gorghiu arată că PNL vrea cu orice preț instabilitate și crize. Mai bine ar ajuta România cu soluții constructive și ar renunța la scandal”, spune președinta Consiliului Național al PSD într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Liderul PSD precizează că săptămâna viitoare sunt măsuri importante de votat, cum este noul Cod Fiscal.

„Ne așteptăm ca liberalii să renunțe la atitudinea învățată de la PDL și să nu se opună reducerii TVA și măsurilor care ajută economia. Acestea sunt prioritățile României, nu atacurile politice sterile”, se arată în comunicat.