Pitești: Un bărbat care a violat o tânără pe stradă, găsit ascunzându-se sub o mașină

Pitești: Un bărbat care a violat o tânără pe stradă, găsit ascunzându-se sub o mașină
Foto: craiovaforum.ro

În noaptea de miercuri spre joi, un bărbat de 29 de ani a atacat și violat o tânără de 26 de ani în fața locuinței acesteia, în cartierul Trivale din Pitești. Acesta a fost găsit câteva ore mai târziu de forțele de ordine ascunzându-se sub o mașină, tot în fața blocului în care stă victima sa.

Potrivit Mediafax, făptașul este recidivist, acesta violând o fetiță de 13 ani, faptă pentru care a fost pedepsit cu opt ani de închisoare. A fost eliberat cu cinci luni înainte de a săvârși această a doua faptă.

Un vecin a auzit țipetele tinerei după ce ea a fost atacată și lovită, așa că a sunat la Poliție. Acesta a povestit l-a văzut pe atacator strângând-o de gât și violând-o, după care a fugit, furând și geanta victimei.

„Eram în bucătărie şi am văzut cum o lovea pe fată, apoi a strâns-o de gât şi a violat-o. Eu am sunat la Poliţie, iar între timp agresorul a fugit printre blocuri, cu geanta fetei. Iniţial, fata a fost adusă cu maşina de un băiat, un fotbalist, a lăsat-o în faţa imobilului, apoi s-a întâmplat nenorocirea. Ulterior, sportivul l-a urmărit pe violator, a vrut să dea cu maşina peste el. Agresorul a fugit şi s-a ascuns sub o maşină, apoi a fost luat de Poliţie”, a declarat Ionel Ciocan, vecinul victimei.

Bărbatul a fost reținut și arestat preventiv pentru 29 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`