Peste 1.500 de militari, cu tehnica militară din dotare, iau parte la paradele de 1 Decembrie

Publicat: 01 12. 2011, 08:56
Foto: ziarelive.ro

Cu ocazia manifestărilor organizate de 1 Decembrie în București, peste 1.500 de militari și tehnică militară apartinând Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Administrației și Internelor, Serviciului Român de Informații și Serviciului de Protecție și Pază vor participa la parada militară din Piața Arcului de Triumf din București, potrivit Agerpres.

Manifestările dedicate Zilei Naționale au început la ora 8:00 cu depuneri de coroane la Monumentul ”Eroilor militari români căzuți la datorie” din Parcul Copilului.

De la ora 10:00 va avea loc ceremonialul depunerilor de coroane la Monumentul ‘Ostasului Necunoscut din Parcul Carol I .

Începand cu ora 11:00 va avea loc o paradă militară în zona Arcului de Triumf. Aproximativ 400 de polițiști, jandarmi, pompieri și piloți ai MAI, cu tehnica din dotare, vor defila pe sub Arc.

De la ora 17:40, în Piața Tricolorului din fața Palatului Cercului Militar National, va avea loc un ceremonial militar, urmat de retragerea cu torțe a ofițerilor din Regimentul 30 Garda ‘Mihai Viteazul’ pe itinerariul Palatul Cercului Militar Național, bulevardul Regina Elisabeta, Piața Operei, Piața Leu, bulevardul General Vasile Milea.