PDL mai are nevoie de 54 de semnături pentru moțiunea de cenzură. Paul: PNL să se decidă dacă se află la putere sau în opoziție

Publicat: 12 03. 2014, 12:08

PDL a strâns 90 de semnături pentru moțiunea de cenzură, fiind necesare altele 54 pentru a o depune la Parlament, a anunțat, miercuri, prim-vicepreședintele PDL Andreea Paul.

Aceasta a făcut un apel către PNL, spunând că mai sunt 48 de ore ca să se decidă dacă sunt în opoziție sau la putere, scrie Mediafax.

„Până în prezent, PDL a adunat 37 de semnături de la Camera Deputaţilor din partea PDL, 20 de semnături de la Senat de la colegii din PDL, 19 semnături ale celor neafiliaţi, 14 semnături de la colegi din PPDD. În total, am adunat 90 de semnături, mai avem nevoie de 54 de semnături pentru a putea depune această moţiune de cenzură în Parlament. Prin urmare, PNL mai are încă 48 de ore la dispoziţie să decidă unde se află, în opoziţie sau la putere”, a declarat Andreea Paul, într-o conferinţă de presă.

Aceasta a continuat, spunând că liberalii ar confirma faptul că sunt în continuare la putere ”pentru a fi apărați de justiție” dacă nu vor semna moțiunea.