PC ignoră direcțiile lui Dan Voiculescu. Piedone cere Congres în PC: ”La 2-3% suntem în marja de eroare”

Publicat: 26 11. 2014, 20:40
Foto: evz.ro

Probleme nu sunt doar în PSD după pierderea alegerilor prezidenţiale. În Partidul Conservator, aliat al PSD, lucrurile nu stau tocmai pe roze.

Unul din cei mai vehemenți a fost prim-vicepreşedintele Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4. Într-o sedință cu ușile închise, Piedone a cerut un Congres Extraordinar al PC pentru primăvara anului viitor pentru tranşarea lucrurilor, scrie stiripesurse.ro.

Cei mai mulţi dintre conservatori cer conducerii să insiste să fie trataţi ca partener onest.

Noi nu mai contăm. Suntem în 2-3 la sută, adică marja de eroare. Ori ne reformăm şi creştem ori nu mai contaţi pe mine. Despre mine se spune că sunt prim-vicepreşedinte al partidului şi nu am fost consultat la nici o negociere„, a spus Piedone.

A fost legea cu traseiştii. A fost o oportunitate pentru noi. Câţi primari au venit la noi? Ne-am întârit noi cumva în această perioadă? 2015 trece fluierând şi suntem imediat în 2016. Până acum contau Antenele, nu procentele noastre„, a mai spus el în faţa colegilor amintind că partidul mai are structuri serioase doar în 5-6 judeţe şi în rest „doar firme luminoase”.

Zilele trecute Dan Voiculescu a îndemnat PC să meargă mai departe cu demersul de suspendare a lui Traian Băsescu, dar președintele PC spune că în partid nu există în momentul de față un curent favorabil suspendării lui președintelui României.  (Detalii AICI)