Paul Stănescu, despre suspendarea lui Iohannis: Vedem dacă preşedintele mai citeşte, se mai gândeşte şi înţelege

Paul Stănescu, despre suspendarea lui Iohannis: Vedem dacă preşedintele mai citeşte, se mai gândeşte şi înţelege
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Vicepremierul Paul Stănescu, care este şi vicepreşedintele PSD, a vorbit, sâmbătă, despre suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.
El a declarat că până în prezent PSD nu a luat o decizie privind o posibilă suspendare a şefului statului, precizând că social-democraţii îşi fac, în prezent, o strategie, la fel ca orice alt partid, cu privire la acest subiect.

Stănescu a afirmat, ironic, că preşedintele „poate, între timp, mai citeşte şi înţelege ce e scris” în decizia CCR referitoare la revocarea şefei DNA şi decide să o pună în aplicare.

„PSD, la această oră, sigur că îşi face o strategie, ca orice partid, dar la momentul în care stăm de vorbă, astăzi, n-am luat o decizie în acest sens. Vedem cum vor evolua lucrurile, vedem dacă preşedintele Iohannis poate între timp mai citeşte, se mai gândeşte şi înţelege ce e scris în acea decizie a Curţii Constituţionale şi probabil că poate să îi vină gândul bun să o pună în aplicare”, a spus Paul Stănescu, la Slatina, potrivit Agerpres.

Marţi, preşedintele Klaus Iohannis a declarat, legat de decretul pentru revocarea Laurei Codruţa Kovesi, cerut de CCR, că şi săptămâna aceasta este dedicată cititului motivării Curţii.
„Şi această săptămână este dedicată cititului”, a spus şeful statului, întrebat ce va face în cazul decretului de revocare a procurorului şef al DNA, solicitat de CCR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`