Pasul decisiv pentru reforma clasei politice îl constituie punerea în aplicare a deciziei românilor de la referendumul din 2009. Băsescu: 100 de senatori şi 200 de deputaţi. PNL şi PSD, ce părere aveţi ?

Publicat: 04 11. 2015, 17:39

Președintele Micării Populare, Traian Băsescu, le propune parlamentarilor să aplice decizia românilor de la referendumul din 2009, și anume
un Parlament cu 100 de senatori şi 200 de deputaţi.

Acesta este „pasul decisiv pentru reforma clasei politice”, susține fostul șef al statului.

Dragi parlamentari şi onorabile partide,
După referendumul din 2009, aţi ignorat votul românilor pentru 300 de parlamentari. Vă fac o propunere care menţine, pînă la modificarea Constituţiei, parlamentul bicameral şi poate fi soluţionată prin lege spre punerea în aplicare a deciziei suverane a românilor : 100 de senatori şi 200 de deputaţi.
Sunt convins că acesta poate fi pasul decisiv pentru reforma clasei politice. PNL şi PSD, ce părere aveţi ?
„, scrie șeful PMP pe facebook.

Traian Băsescu: Victor Ponta a făcut ce trebuia. Motivația demisiei nu e istoria, ci prezentul. Cariera lui Ponta s-a terminat dacă pierde procesul în instanță (VIDEO)

Victor Ponta: Îmi depun mandatul de prim-ministru, împreună cu Guvernul României. Am rezistat împotriva politicienilor, dar nu mă lupt cu oamenii (VIDEO)

Cinci zile de la tragedia din Colectiv: 32 de tineri au murit, iar din cei 133 de răniți care se mai află în spitale, peste 80 sunt în stare critică și gravă (Detalii AICI)