Pașcan (PMP): Ciucă minte, n-a invitat partidele de dreapta la negocieri. PNL doar mimează cearta cu PSD, cum a făcut înainte de alegerile parlamentare precedente (VIDEO)

Publicat: 21 10. 2024, 16:55
Sursa foto: Marius Pașcan / Facebook

Marius Pașcan, vicepreședinte PMP, susține că PNL-iștii doar mimează cearta cu PSD și deschiderea spre o viitoare guvernare de dreapta, în încercarea de a păcăli electoratul așa cum au făcut și la alegerile parlamentare precedente. „Până la urmă, o să vedeți, tot împreună vor merge să negocieze”, a mai spus Pașcan despre PNL și PSD.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica Zilei”, moderată de Ioana Constantin pe B1 TV.

Pașcan: PNL doar mimează cearta cu PSD

„Eu rămân consternat… Așa cum a declarat și anterior Ciucă, președintele PNL, că invită dreapta la discuții, partidele… N-a invitat pe nimeni! Nici atunci, nici acum. Deci eu sunt pur și simplu siderat de aceste declarații fără acoperire. Nu s-a dorit, nu se dorește.

Și ce vedeți acum, aceste mingi pasate de la unii la alții, replici de doi bani e dramaturgie, teatru ieftin. Până la urmă, o să vedeți, tot împreună vor merge să negocieze, doar că au o problemă de identitate politică, și ideologică și doctrinară, cei de la PNL, că văd reacțiile electoratului, prăbușirea în sondaje și atunci simulează această ceartă cu PSD. În realitate, e doar un teatru ieftin care nu se finalizează prin nimic concret”, a declarat vicepreședintele PMP.

PNL repetă schema anti-PSD de la alegerile precedente

Marius Pașcan a ținut apoi să amintească faptul că și înainte de alegerile parlamentare precedente PNL-iștii s-au jurat că nu vor face coaliție cu PSD și până la urmă fix asta au făcut: „Suntem exact în atmosfera alegerilor anterioare, când își rupeau PNL-iștii cămașa de pe ei că ei nu vor face niciodată alianță cu PSD și iată ce bine se simt! Ba au și perorat că de doi ani și jumătate de când sunt împreună e cea mai sigură și stabilă guvernare a României și că e rețetă sigură să meargă mai departe”.