Rareş Bogdan: PNL va ATACA la CCR modificările la cele două Coduri, lucrurile NU vor rămâne așa!

Rareş Bogdan: PNL va ATACA la CCR modificările la cele două Coduri, lucrurile NU vor rămâne așa!
Sursă foto: Facebook / Rareş Bogdan

Partidul Naţional Liberal (PNL) va ataca modificările Codului Penal şi a Codului de Procedura Penală şi va face o campanie uriaşă pentru a se demonstra că legislaţia a fost modificată astfel încât România să devină un paradis pentru corupți, a precizat Rareş Bogdan într-o postare de pe Facebook, de miercuri.

„PNL va ataca la CCR modificările la cele două coduri, lucrurile nu vor rămâne așa! Vom face o campanie uriașă, în care vom arăta toți deputații PSD, ALDE, UDMR și de la Minorități care au modificat legislația contra infractorilor astfel încât România să devină un paradis pentru corupți”, a scris Rareş Bogdan.

Ulterior, Rareş Bogdan a făcut referire la „şmecherii” care ar fi „instrumentate de diversioniștii din PSD”

„Majoritatea a avut 180/181 voturi, din opoziție au fost 81/83. Nici 150 de voturi de la opoziție nu ar fi avut niciun efect! Nu vă lăsați manipulați, nu faceți jocul PSD!

Șmecherii din astea sunt instrumentate de diversioniștii din PSD și, din păcate, de unii colegi care nu înțeleg că sigură șansă pentru România este unitatea dreptei. Acesta este cel mai mare dușman al PSD!”, a adăugat fostul jurnalist.

Cu toate acestea, potrivit datelor oferite de Camera Deputaţilor, Grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal are 68 de membri. Din acest total însă, doar 45 de deputaţi au şi fost în plen la momentul votului.

Singurul partid care a avut prezențăde 100% a fost USR – toţi deputații USR votând împotrivă.

Postarea originală de pe Facebook a lui Rareş Bogdan

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`