Orice pentru a câştiga campania electorală: PSD-iștii împart iconițe electorale și carduri cu reduceri la mormântul lui Arsenie Boca (VIDEO, FOTO)

Publicat: 03 05. 2016, 17:43

Orice pentru a câştiga campania electorală! Sau cel puţin, aşa au gândit mai marii PSD din Huşi. Numai că, aleşilor nu le-a ieşit. Profitând de Sfintele sărbători pascale, aceştia au împărţit iconiţe electorale pe care au inscripţionat sigla PSD, numele candidatului la primarie, dar si un mesaj. Culmea, înscrisurile au ajuns …în cimitire. Iar în Neamţ, un candidat le-a oferit alegătorilor carduri cu…reduceri la Mormântul lui Arsenie Boca.

Orice pentru a câştiga campania electorală: PSD-iștii împart iconițe electorale și carduri cu reduceri la mormântul lui Arsenie Boca

#DIRECT_ONE_ba38hc#

"Anul acesta să luaţi Lumină de unde e şi să o duceţi acolo, unde, poate nu e!", scrie în mesajul PSD conform bzv.ro.

Zis şi făcut. Glumeţi, cetăţenii, au dus mesajele electorale pe crucile morţilor, în cimitire.

"Despre cum a procedat, fie el un membru PSD sau un teribilist, este mai mult decât josnic. Este Paștele, milostiv ar trebui să fie tot omul, însă intrăm în campanie electorală, lucru care face ca aceste Sărbători Pascale să nu conteze prea mult. Acțiunea distinșilor domni, chiar și de a împărți prin municipiu aceste iconițe, mi se pare de prost gust și totodată ni se dezvăluie modul de procedura a PSD, v-am dat iconițe odată la 4 ani, votați-ne", a declarat persoana care a trimis imaginile din cimitirul huşean şi care a dorit însă să îşi păstreze, conform celor de la cotidianului BUNA ZIUA VASLUI, identitata ascunsă.

Iar candidatul PSD pentru primăria oraşului Piatra Neamţ, Liviu Harbuz, a mers chiar mai departe. Potrivit celor de la aktual24.ro social democratul a oferit ''Cardul cetateanului", alegătorilor în Săptămâna Mare. Cardul le oferea reduceri la excursiile organizate de primarie la mormantul lui Arsenie Boca şi la Muntele Athos, transport gratuit cu troleibuzul, înregistrarea copiilor la creşe şi grădiniţe sau reduceri la bilete pentru evenimente culturale. Conform Stiri Neamt, cardul a ajuns la peste 98.000 de locuitori din Piatra Neamț.