Ludovic Orban: Obiectivul PNL este acela de a pune punct acestei guvernări toxice pentru România cât mai repede posibil

Publicat: 11 04. 2019, 20:39
Foto: Facebook/ PNL

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, joi seară, că partidul pe care îl va conduce va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă imediat după alegerile europarlamentare din 26 mai.

„După alegerile europarlamentare și referendum vom depune moțiune de cenzură. Obiectivul PNL este acela de a pune punct acestei guvernări toxice pentru România cât mai repede posibil. Este clar că majoritatea guvernamentală s-a șubrezit și continuă să se șubrezească”, a afirmat Ludovic Orban, într-o emisiune la România TV.

Liderul PNL a mai arătat că foarte mulţi parlamentare nu mai sprijină actuala coaliţia de guvernare şi ar putea vota pentru această moţiune de cenzură.

„Foarte mulți parlamentari nu mai suportă să reprezinte acest guvern, nu mai suportă să fie reprezentați de Dragnea, de Dăncilă. Este o rușine mare să îi sprijini.

Este un guvern plin de habarniști, de oameni care nu au niciun fel de autoritate pe domeniile pe care le conduc. Este o situație de dezintegrare și distrugere a capacității administrative a României cum nu a existat niciodată în România”, a precizat Ludovic Orban.

Liderul PNL a condamnat faptul că ţara este condusă de Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov, care nu au nicio funcţie în executiv, iar miniştrii au fost numiţi la dorinţa baronilor locali.