Ludovic Orban: Dăncilă nu mai are ce caută în fruntea Guvernului, nu este altceva decât o marionetă a cuplului Dragnea-Tăriceanu

Ludovic Orban: Dăncilă nu mai are ce caută în fruntea Guvernului, nu este altceva decât o marionetă a cuplului Dragnea-Tăriceanu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că se alătură solicitării preşedintelui Klaus Iohannis şi cere la rândul său demisia Viorica Dăncilă din fruntea guvernului, afirmând că aceasta este necesară pentru că a încălcat Constituţia.

„Este foarte întemeiată solicitarea președintelui, doamna Dancila nu mai are ce caută în fruntea Guvernului, nu este altceva decât o marionetă a cuplului Dragnea-Tăriceanu care execută toate comenzile ticăloase date de acești politicieni nocivi pentru România. Cu siguranță vom depune o moțiune de cenzură în această sesiune, dar având în vedere că opoziția poate depune o singură moțiune pe sesiune vom caută să o depunem evaluan posibilitatea de a avea șansele maxime de a obține un număr mai mare de voturi”, a declarat Orban, conform hotnews.ro.

„Susținem demersul președintelui și ne alăturăm solicitării formulate de președinte de demisie a premierului pentru gravă încălcare a Constituției și pentru daunele imense provocate prin initative de politică externă unde guvernul nu este altceva decât un executant”, a adăugat el.

De asemenea, Ludovic Orban a afirmat că împreună cu USR vor iniţia dezbaterile privind depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva guvernului condus de Viorica Dăncilă. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`