Orban, despre Dăncilă: Nu înțelege nimic, nici nu ştie să citească ceea ce îi scriu cei care fac textele

Orban, despre Dăncilă: Nu înțelege nimic, nici nu ştie să citească ceea ce îi scriu cei care fac textele
Foto: Gazeta de Cluj

Ludovic Orban a declarat că la Palatul Victoria nu poate rămâne un premier care nu ştie să citească şi să scrie şi care nu înţelege aproape nimic din ceea cese întâmplă.

“PNL este alături de preşedintele României şi susţine demersul perfect justificat prin care a cerut demisia din funcţie a prim-ministrului Viorica Vasilica Dăncilă. (…) Doar în ultimele săptămâni, Viorica Dăncilă a arătat că nu este altceva decât o marionetă lipsită de discernământ, care pune în practică orbeşte ordinele cuplului politicianist Dragnea – Tăriceanu, ordine prin care afectează grav interesele României”, a declarat liderul PNL, citat de HotNews.

Acesta a mai spus că familia și prietenii Vioricăi Dăncilă ar trebui s-o sfătuiească să demisioneze, deoarece ea va fi cea care va suporta consecințele acestor acțiuni, nu oamenii care îi dau ordine: ”Dacă mai există prieteni sau membrii ai familiei care ţin la Viorica Vasilica Dăncilă, ar trebui să o sfătuiască să îşi dea demisia, pentru că pentru tot ceea ce face, va răspunde dânsa, indiferent cine îi dă ordine, cine sunt aceia care o determină ca din poziţia de prim-ministru să intreprindă acte contrare Constituţiei, interesului naţional al României şi interesului general al românilor”.

“Nu mai poate să rămână la Palatul Victoria un premier care nu numai că nu ştie să scrie ceea ce vrea să spună oamenilor, dar nici măcar nu ştie să citească ceea ce îi scriu cei care fac textele cu care se prezintă în faţa publicului, şi care, din păcate, nu înţelege aproape nimic din ceea ce se întâmplă şi din ceea ce înseamnă activitatea de conducere a Guvernului. Nu mai putem să stăm ca funcţia de prim-ministu să fie târâtă în derizoriu de un prim-ministru care dă în fiecare zi mostre de analfabetism funcţional şi de igonranţă în materie de gestiune a treburilor publice”, a conchis acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”