Opoziția, blat cu PSD în Parlament? 12 din 19 puncte aflate pe ordinea de zi, votate în unanimitate

Opoziția, blat cu PSD în Parlament? 12 din 19 puncte aflate pe ordinea de zi, votate în unanimitate

Deși în spațiul public, atât PNL cât și USR se poziționează vehement împotriva guvernului și a proiectelor de lege pe care coaliția aflată la putere le face în Parlament, când vine vorba de vot lucrurile par să fie complet diferite.

Acest lucru îl remarcă chiar un deputat PSD, Petre Florin Manole. Acesta aratăcum, marți, 12 din 19 proiecte aflate pe ordinea de zi au fost adoptate cu unanimitate de voturi.

"65% unanimitate, aproximativ 35% opozitie, si aia partiala.

Aproape toata ziua, Opozitia nu e de acord cu Majoritatea. Logic, am zice. Dar de ce doar aproape toata ziua? Pentru ca atunci cand nu vorbeste la tv ci voteaza, e preponderent de acord :)))

19 puncte pe agenda de azi a Camerei Deputatilor, 12 votate cu unanimitate.

Daca esti liberal sau usr-ist si iti creste inima cand alesii tai critica PSD din toata puterea cuvantului, sa stii ca la vot nu e deloc asa

http://www.cdep.ro/pls/steno/eVot.Data

Pe de alta parte, cine ar accepta un discurs echilibrat in care Opozitia sa spuna ca se intampla si lucruri bune?", scrie Manole pe Facebook.

Această constatare a deputatul PSD nu vine însă ca o surpriză, în 11 luni de când se află la putere fiind vizibil pentru toată lumea cum coaliția la putere a reușit să își treacă prin legislativ fără emoții toate măsurile dorite.

În tot acest timp, PNL și mai ales USR s-au remarcat prin scandaluri interne, aleșii opoziției fiind mai preocupați să se dueleze între ei din diverse motive decât să facă opoziție.

Ultimul exemplu, chiar marți, în PNL unde parlamentarii se certau pe Whatsapp în loc să proteste împotriva modificărilor la Codul Fiscal pe care guvernul se pregătește să le implementeze în ședința de guvern de miercuri (Detalii AICI).

Urmăriți B1TV.ro și pe
`